De kaart
Klik op de knop hieronder om het degustatiemenu of onze kaart te bekijken
Menu
De chefs stellen voor: “Degustatiemenu by Dominik & Francis Brouwers”
Degustatiemenu
Prijs degustatiemenu €85 p.p.
Aangepaste wijnen €39 p.p.
Ceviche Tomaat “stracciatella”
verschillende kleuren en smaken van tomaat, gemarineerd in olijfolie met limoen
romige mozzarella, verse kaas uit Puglia – Top ansjovisfilets uit Getaria – basilicum
OF
Bonbon kalfsfilet
snoepje van kort gebakken kalfsfilet – ganache van ganzenlever – herfsttruffel
aardappel en huisgemaakte chips – shiso
**
Solette
kleine zeetong gepocheerd en gefileerd
witte wijnsaus met Zeeuwse mosselen, brunoise van groenten en groene tuinkruiden
**
Barbarie eend
traag gegaarde filet van Barbarie eend
gestoofd witloof – portojus – aardappelbeignets
**
Crêpes Suzette
flensje – appelsiensausje met Grand Marnier – vanille roomijs
voor elke aanpassing in de menu’s zullen wij een supplement vragen
A la carte
Bij Kokovin kunt u genieten van de creativiteit van de chefs Dominik & Francis Brouwers.
Neem hieronder een kijkje in ons à la carte menu
Voorgerechten
Bonbon kalfsfilet €28
snoepje van kort gebakken kalfsfilet – ganache van ganzenlever – herfsttruffel – aardappel en huisgemaakte chips
Sint-Jakobsvruchten €36
gebakken Sint-Jakobsvruchten – gestoofd witloof, geglaceerd met Champagnesaus – Pata Negra crumble
Tajarine “Cèpes” €32
heerlijke verse pasta uit Piemonte – gebakken eekhoorntjesbrood, een delicatesse paddenstoel
herfsttruffel – mountain butter
Chi-chi pompon €42
aardappeltje met “Royal Belgian Caviar” – grijze garnalen – Champagnesaus – bos ui
Garnaalkroketjes “BIT” €32
huisgemaakte garnaalkroketten “Best In Town” – grijze Noordzee garnalen – citroenrasp – honingtomaat
Schorseneren “à la crème” €28
taartje van krokante boterbladerdeeg – schorseneren is een romig sausje – herfsttruffel
Het is wenselijk om ook een voorgerecht te nemen. Degustatiemenu per tafel. Voor een optimale service
vraagt de chef om per tafel een maximum van 3 verschillende voor- en hoofdgerechten te kiezen.
HOOFDGERECHTEN
Zeetong “Meunière” €48
goudgeel gebakken zeetong – hazelnootboter – citroen
maak een keuze uit uw favoriete groente- en aardappelgarnituur hieronder
Kreeft Mac & Cheese €48
“butter poached” kreeftenstaart – pasta in een lichte kaassaus – krokantje van Parmezaan
Solettes €38
kleine zeetongetjes gepocheerd en gefileerd
witte wijnsaus met Zeeuwse mosselen, brunoise van groenten en groene tuinkruiden
maak een keuze uit uw favoriete aardappelgarnituur hieronder
Steak tartare €38
versgemalen rundsfilet, à la minute bereid in de keuken – royaal afgewerkt met herfsttruffel
maak een keuze uit uw favoriete aardappelgarnituur hieronder
Filet pur “Boucanier” €46
filet pur van het Angus runderras uit Nieuw Zeeland, gras gevoerd in de open weide
romig sausje met gebroken peperbollen en tomaat
maak een keuze uit uw favoriete groente- en aardappelgarnituur hieronder
Barbarie eend €42
traag gegaarde filet van Barbarie eend – gestoofd witloof – portojus – aardappelbeignets
maak een keuze uit de groente- en aardappelgarnituur hieronder
5€: handgesneden frietjes /aardappelpuree / aardappelbeignets met tuinkruiden
5€: slahartje met Parmezaandressing / schorseneren à la crème / gestoofd witloof