De kaart
Bestel ook eenvoudig je take away gerechten via Resengo.
Klik hiervoor onderaan rechts op het logo van Resengo
Menu
Take away menu
Elke week brengen we een ander menu met 1 voorgerecht én 1 hoofdgerecht uit onze take away kaart.
Van ons krijgt u dan het dessert aangeboden!
Bestellen kan tot 1 dag tevoren vóór 18 uur.
Afhalen tussen 17u en 18.30u, zondag tussen 12u en 13.30u.
Liefst contante betaling of Bancontact ter plaatse.
Op vrijdag, zaterdag en zondag van 9 april t.e.m. zondag 18 april
zetten we deze 2 gerechten in de spotlights:
Menu = €49
voorgerecht: Gebakken Sint-Jakobsvruchten €20
+
hoofdgerecht: Kalfsfilet pur “Curnonsky” €29
=
dessert: Misérable aardbeien aangeboden
Menu "Gerechten in de kijker"
Gebakken Sint-Jakobsvruchten €20
Kort gebakken Sint-Jakobsvruchten uit Dieppe – “Asian Style” met Thaise rode curry
jonge courgette
**
Kalfsfilet pur “Curnonsky” €29
Rosé gebakken filet van melkkalf – romig sausje met sjalot/gin/wodka/mosterd – gebakken asperges – rösti aardappeltaartje met spek
**
Misérable aardbeien
amandelbiscuit – crème au beurre met vanille uit Madagaskar – aardbeien uit Melsele
(dessert aangeboden)
A la carte
Bij Kokovin kunt u genieten van de creativiteit van chef Dominik en zijn team.
Neem hieronder een kijkje in ons à la carte menu.
Voorgerechten
voor take away: klik op traiteurgerechten
Hoofdgerechten
voor take away: klik op traiteurgerechten
onder constructie
Take Away enkel op vrijdag, zaterdag en zondag van 9 april t.e.m. 18 april
Te bestellen minimum 1 dag op voorhand vóór 18 uur
Af te halen tussen 17u en 18.30u – op zondag tussen 12.00u en 13.30u.
We werken met uitsluitend verse producten dus kunnen de gerechten gemakkelijk nog een nachtje in uw koelkast blijven staan!
Betalingen kunnen ter plaatse gebeuren, liefst cash of met Bancontact of op voorhand overgeschreven op het nummer BE06 7370 3276 4522 met vermelding naam + datum bestelling
Voorgerechten:
Ceviche Carabinero €24
Carpaccio van Portugese diepzeegarnaal – marinade van limoen en de fijnste “Neus” olijfolie – crème d’ Isigny met wasabi – dashi – oesterblad – spicy krab krokantje
Salade gerookte eendenborst €18
Huisgerookte eendenborst, heel dun gesneden – soesjes gevuld met ganache van ganzenlever – mosterdzaadjes – rucola – dadels– konfijt van peren/vanille/pijnboompitten
Hopscheuten “Delicatesse” €30 zolang de voorraad strekt
(zondag 18 april laatste dag seizoen 2021)
Subtiele delicatesse, hopscheuten uit Poperinge “Temmerman” - grijze Noordzeegarnaaltjes – krokante boterbladerdeeg – ei dooiertje – bieslook
Gebakken Sint-Jakobsvruchten €20
Kort gebakken Sint-Jakobsvruchten uit Dieppe – “Asian Style” met Thaise rode curry – jonge courgette
Velouté asperges met grijze garnalen €12 (1 liter = 3 pers)
Fluweelzacht soepje van asperges – bruschetta met grijze garnalen en zachte kruidenkaas
Hoofdgerechten:
Wilde zeebaars met hopscheuten €42
Op het vel gebakken wilde zeebaars – hopscheuten van Paul Temmerman – tuinbonen & doperwtjes – natuur aardappelen
Paling €28
Mooie stukken paling uit Mariekerke, traag gegaard – roomsausje met groene tuinkruiden – handgesneden frietjes
Kalfsfilet pur “Curnonsky” €29
Rosé gebakken filet van melkkalf – romig sausje met sjalot/gin/wodka/mosterd – gebakken asperges – rösti aardappeltaartje met spek
Entrecôte €28
Gebakken Iers tussenribstuk – Chimichurri (groene kruiden/chili/olijfolie/zwarte peper) – taartje met lentegroenten – aardappelgratin
Dessert €8
Charlottine
genoise – vanille – rode vruchten
Misérable aardbeien
amandelbiscuit – crème au beurre met vanille uit Madagaskar – aardbeien uit Melsele
Feuillantine
chocolademousse – hazelnoot – krokante chocolade
Wijnen
Witte wijn
The Guru €14
Sauvignon Blanc 2019 - Stellenbosch - Zuid Afrika
Nizza Silvano €18
Arneis 2016 Roero - Italie
Rode wijn
Barbaresco "La Ganghija" €28
Nebbiolo 2016 - Treiso - Italie
Saint Aubin "Les Eduens" €22
Pinot Noir 2015 - Saint Aubin - Frankrijk
Gota de Arena €18
Tempranillo 2018 - Castilla y Léon - Spanje