De kaart
Klik op de knop hieronder om het degustatiemenu of onze kaart te bekijken
Menu
De chefs stellen voor: “Degustatiemenu by Dominik & Francis Brouwers”
Degustatiemenu
Prijs degustatiemenu €85 p.p.
Aangepaste wijnen €39 p.p.
Smörrebröd gerookte zalm
Scandinavisch roggebrood – huisgerookte Schotse zalm “fumé au milieu du Jardin”
knolseldersalade met mierikswortel – radijs – sjalot – kwartel ei – geroosterde boekweit
**
Sint-Jakobsvruchten
Sint-Jakobsvruchten – witte pens – gestoofd witloof geglaceerd met Champagnesaus
crumble van Pata Negra
**
Kabeljauw
op het vel gebakken kabeljauw
aardappelstoemp met bloemkool – doperwtjes – geconfijte citroen – beurre Noisette
OF
Filet Mignon
gebakken rundsfilet – pittige choronsaus
Luikse salade, aardappeltjes gebakken met groene boontjes, sjalot en spek
**
Café Glacée
ijstaartje van koffie roomijs – biscuit – zachte room
OF
Kaas
selectie geaffineerde kazen van Stefaan Camerlinck (+€12)
notenbroodje – appelstroop
voor elke aanpassing in de menu’s zullen wij een supplement vragen
A la carte
Bij Kokovin kunt u genieten van de creativiteit van de chefs Dominik & Francis Brouwers.
Neem hieronder een kijkje in ons à la carte menu
Voorgerechten
VOORGERECHTEN
salade Kingcrab / carpaccio Sint-Jakobsvruchten €34
Het beste van de Koningskrab met groene tuinkruiden tussen 2 krokante koekjes
carpaccio van Sint-Jakobsvruchten – crème d’ Isigny – kruidentuintje – prei olie
Pommes Moscovite 10g = €32 / 30g = €79 / 50g = €129
aardappel met lente ui – jus van Champagne – potje kaviaar, Royale Belgium Caviar “Platinum”
Rundscarpaccio “Deluxe” €29
heel dun gesneden rundsfilet – krullen van gerookte ganzenlever – kletskop – crème van knolselder
rucola – de fijnste Neus olijfolie – crème van oude balsamico
Garnaalkroketjes “BIT” €28
huisgemaakte garnaalkroketten “Best In Town” – grijze Noordzee garnalen – citroenrasp – honingtomaat
Gamba €29
krokant gebakken gamba in een jasje van filo – hazelnootcurry – broccolini – geroosterde sesam
Ganzenlever €36
gebakken ganzenlever – gestoofde appeltjes – jus van Calvados – zwarte pens
Het is wenselijk om ook een voorgerecht te nemen. Degustatiemenu per tafel. Voor een optimale service
vraagt de chef om per tafel een maximum van 3 verschillende voor- en hoofdgerechten te kiezen.
HOOFDGERECHTEN
Zeetong “Meunière” €46
goudgeel gebakken zeetong – hazelnootboter – citroen
maak een keuze uit de groente- en de aardappelgarnituur hieronder
Sint-Jakobsvruchten €48
stoofpotje van gebakken Sint-Jakobsvruchten – schorseneren “à la crème” met wintertruffel – boterbladerdeeg
maak een keuze uit de aardappelgarnituur hieronder
Steak tartare €42
gemalen rundsfilet, à la minute bereid voor u in de keuken – royaal afgewerkt met wintertruffel
maak een keuze uit de groente- en aardappelgarnituur hieronder
Coq au vin €36
haantje gemarineerd in rode wijn – rode wijnsaus met als garnituur spek/zilver ui/champignons
maak een keuze uit de groente- en aardappelgarnituur hieronder
Filet pur “Choron kokOvin” €44
filet pur van het Angus runderras uit Nieuw Zeeland, gras gevoerd in de open weide
pittige béarnaise met tomaat
maak een keuze uit de groente- en aardappelgarnituur hieronder
Zwezerik “Périgordine” €46
krokant gebakken kalfszwezerik – stoemp van savooikool/aardappel/spek – portosaus met wintertruffel
maak een keuze uit de aardappelgarnituur hieronder
4€: handgesneden frietjes / aardappelpuree “Joël Robuchon /aardappeltaartje “Pommes Anna”
4€: witloofsalade met vinaigrette salée /gestoofde groene boontjes met tomaat / spinazie gesmoord in boerenboter
Valentijnsmenu
Wij serveren ons speciale Valentijnsmenu op vrijdag 14/2, zaterdag 15/2 en zondag 16/2.
Let op: op vrijdagavond en zaterdagavond serveren wij uitsluitend het Valentijnsmenu en geen à la carte. Op vrijdagmiddag en zondagmiddag kunt u buiten het Valentijnsmenu ook à la gerechten kiezen.
Prijs menu per persoon €95
aangepaste wijnen €39
Carpaccio rode biet
gemarineerde rode biet heel dun gesneden – ganache van ganzenlever
rucola – crème d’ Isigny – Pecannoten
**
Skrei
jonge kabeljauw uit het Hoge Noorden, gepocheerd
dashi bouillon – beukenzwammetjes – paksoi – bonito
**
Filet Mignon “Stroganoff”
filet van het Black Agnus runderras
romige saus met tomaat en gebrande paprika, geflambeerd met wodka
Luikse salade van gebakken aardappelen met groene boontjes en spek
**
Dessert to Share
Liefde is…de zoetste momenten delen