De kaart
Klik op de knop hieronder om het degustatiemenu of onze kaart te bekijken
Menu
De chefs stellen voor: “Degustatiemenu by Dominik & Francis Brouwers”
Degustatiemenu
Prijs per persoon €79
Aangepaste wijnen per persoon €39
Ceviche Tomaat “stracciatella”
verschillende kleuren en smaken van tomaat, gemarineerd in olijfolie met limoen
romige mozzarella, verse kaas uit Puglia – Top ansjovisfilets uit Getaria – basilicum
***
Zeeuwse mosselen
potje Zeeuwse “Goudmerk” mosselen – zachte curry met brunoise van groenten
***
Baby lotte “Bouillabaisse”
jonge zeeduivel – jus van Bouillabaisse met saffraan
venkel / prei – krieltjes – rouille
OF
Hoevekip “La belle Flamande”
Sappig kippetje van bij ons – kalfsjus met champignons en truffel
aardappelgratin – crumble van spek
***
Brussels wafeltje “Belle Hélène”
gestoofd peertje van de nieuwe oogst uit de Wase boomgaard
krokant gebakken Brussels wafeltje met slagroom en chocoladesaus
voor elke aanpassing in de menu’s zullen wij een supplement vragen
A la carte
Bij Kokovin kunt u genieten van de creativiteit van de chefs Dominik & Francis Brouwers.
Neem hieronder een kijkje in ons à la carte menu
Voorgerechten
Salade Kingcrab €32
het beste van de Koningskrab met groene tuinkruiden tussen 2 krokante koekjes
sausje van strandkrabbetjes – kruidentuintje
Ceviche Tomaat / Parma ham €24
verschillende kleuren en smaken van tomaat, gemarineerd in olijfolie met limoen
romige mozzarella, verse kaas uit Puglia – Parma ham, 24 maanden gedroogd – basilicum
Grijze garnalen €26
aardappelpuree met karnemelk – lente ui – grijze Noordzee garnalen – croutons
“Chi chi pompon” met 10 g kaviaar, Royal Belgium Caviar “Gold Label” +€28
Scampi Fritti €28
scampi’s gepaneerd in Panko en krokant gebakken – limoen – kruidenmayonaise
Gebakken Sint-Jakobsvruchten €35
kort gebakken Sint-Jakobsvruchten met Tandoori – crème van bloemkool – bosui – spek – beurre noisette
Garnaalkroketjes “BIT” €26
Huisgemaakte garnaalkroketten “Best In Town” – grijze Noordzee garnalen – citroenrasp – honingtomaat
Het is wenselijk om ook een voorgerecht te nemen. Degustatiemenu per tafel. Voor een optimale service
vraagt de chef om per tafel een maximum van 3 verschillende voor- en hoofdgerechten te kiezen.
HOOFDGERECHTEN
Zeetong “meunière” €46
Goudgeel gebakken zeetong – hazelnootboter – citroenrasp
maak een keuze uit de groente- en de aardappelgarnituur hieronder
Baby lotte “Bouillabaisse” €39
jonge zeeduivel – jus van Bouillabaisse met saffraan – venkel / prei – krieltjes – rouille
Coq au vin van de chef €34
Haantje gemarineerd in rode wijn met als garnituur spek/zilver ui / champignons
maak een keuze uit de groente- en de aardappelgarnituur hieronder
Kalfsfilet met zwezerik “Dyonnaise” €46
rosé gebakken kalfsfilet – krokante kalfszwezerik – mousseline met mosterd uit Dyon
maak een keuze uit de groente- en de aardappelgarnituur hieronder
Filet pur “kokOvin” €42
filet pur van het Angus runderras uit Nieuw Zeeland, gras gevoerd in de open weide.
romig sausje met dragon/champignons/brunoise van groenten
maak een keuze uit de aardappelgarnituur hieronder
Entrecôte €39
prime meat Nieuw Zeeland runds entrecôte – pickles béarnaise
maak een keuze uit de groente- en de aardappelgarnituur hieronder
Groente- en aardappelgarnituur:
4€: handgesneden frietjes – gebakken krieltjes – aardappelpuree
4€: salade tomaat/avocado – witloofsla – petits pois à la Française