De kaart
Klik op de knop hieronder om het degustatiemenu of onze kaart te bekijken
Menu
De chefs stellen voor: “Degustatiemenu by Dominik & Francis Brouwers”
Degustatiemenu
Prijs degustatiemenu €85 p.p.
Aangepaste wijnen €39 p.p.
Zilte aspergesalade
verschillende structuren van witte en groene asperges
Zeeuwse lamsoren – oesterblad – mosterdzaadjes – vinaigrette salée
OF
Italiaanse charcuterie
dun gesneden gedroogde entrecôte met een heerlijke, boterachtige nootsmaak.
Italiaanse charcuterie uit Madesimo licht gepekelde groenten – rucola – mosterdzaadjes
**
Bouillabaisse
Zuiderse vissoep met venkel en saffraan
St. Jakobsvruchten – lotte – zalm – zeekraal – sugarsnaps – Ebly – rouille
**
Pata Negra Lomo
lendefilet van het raszuivere Ibericovarken met z’n karakteristieke heerlijke nootachtige smaak
Zuiderse ratatouille – patatas Bravas
**
Brussels wafeltje “Elderflower”
Brussels wafeltje – aardbeien uit Melsele – luchtige room met vlierbloesem
OF
Kaas
selectie geaffineerde kazen van Stefaan Camerlinck (+€12)
notenbroodje – appelstroop
voor elke aanpassing in de menu’s zullen wij een supplement vragen
A la carte
Bij Kokovin kunt u genieten van de creativiteit van de chefs Dominik & Francis Brouwers.
Neem hieronder een kijkje in ons à la carte menu
Voorgerechten
VOORGERECHTEN
Zilte aspergesalade: Signature dish €26
verschillende structuren van witte en groene asperges – zeekraal – Zeeuwse lamsoren – oesterblad – mosterdzaadjes – vinaigrette salée
Salade kreeft €39
kreeftenstaart, lukewarm – Coeur de Boeuf tomaat – avocado – kwartel eitje – sla hartje – Secret sauce
Witte volle grond asperges AAA €28
op Vlaamse wijze: hoeve eitje met geklaarde boter – crème van peterselie
OF
met gegrilde beenham met truffel: mousselinesaus – lente ui Hopscheuten €42
de delicate hopscheuten van Jelle & Paul Temmerman, klassiek geserveerd in een boterbladerdeeg tartelette
gepocheerd hoeve ei – mousselinesaus – tuinkers
Garnaalkroketjes “BIT” €28
huisgemaakte garnaalkroketten “Best In Town” – grijze Noordzee garnalen – citroenrasp – honingtomaat
Vitello Tonato €24
kalfsfilet, kort gebakken en heel dun gesneden – dressing van tonijn – rucola – appelkappertjes – rode ui – kwartel ei
Het is wenselijk om ook een voorgerecht te nemen. Degustatiemenu per tafel. Voor een optimale service
vraagt de chef om per tafel een maximum van 3 verschillende voor- en hoofdgerechten te kiezen.
HOOFDGERECHTEN
Zeetong “Meunière” €46
goudgeel gebakken zeetong – hazelnootboter – citroen
maak een keuze uit uw favoriete groente- en aardappelgarnituur hieronder
Bouillabaisse €48
Zuiderse vissoep met venkel en saffraan
St. Jakobsvruchten – lotte – zeetong – zalm – zeekraal – sugarsnaps – krieltjes – rouille
Klassieke Vol au Vent €39
stoofpotje van hoevekip met kalfsgehakballetjes
in een romig sausje met champignons – brunoise van wortel en knolselder – krokante boterbladerdeeg
maak een keuze uit uw favoriete aardappelgarnituur hieronder
Wienerschnitzel “Preiselbeeren deluxe” €39
gepaneerd kalfslapje, luchtig en krokant gebakken – salade van rucola, truffel en veenbessen maak een keuze uit uw favoriete aardappelgarnituur hieronder
Coq au vin €39
haantje gemarineerd in rode wijn – rode wijnsaus met als garnituur spek/zilver ui/champignons
maak een keuze uit de groente- en favoriete aardappelgarnituur hieronder
Filet pur “Poivre Concassé” €44
filet pur van het Angus runderras uit Nieuw Zeeland, gras gevoerd in de open weide
romig sausje met gebroken peperbollen
maak een keuze uit de groente- en favoriete aardappelgarnituur hieronder
4€: handgesneden frietjes / peterselie aardappelen / Patatas Bravas
4€: snijboontjes gestoofd met sjalot / tomatensalade / gesmoorde Zeeuwse lamsoren