De kaart
Bestel ook eenvoudig je take away gerechten via Resengo.
Klik hiervoor onderaan rechts op het logo van Resengo
Menu
Take away menu
Elke week brengen we een ander menu met 1 voorgerecht én 1 hoofdgerecht uit onze take away kaart.
Van ons krijgt u dan het dessert aangeboden!
Bestellen kan tot 1 dag tevoren vóór 18 uur.
Afhalen tussen 17u en 18.30u, zondag tussen 12u en 13.30u.
Liefst contante betaling of Bancontact ter plaatse.
Momenteel kan u enkel via het contactformulier of telefonisch uw bestelling doorgeven.
Deze week van vrijdag 19/2 en 26/2 – zaterdag 20/2 en 27/2– zondag 21/2 en 28/2
zetten we deze 2 gerechten in de spotlights:
Menu = €47
voorgerecht: Carpaccio Sint-Jakobsvruchten met wintertruffel €22
+
hoofdgerecht: Kalfslende “Cross & Blackwell” €25
=
dessert: Charlottine rode vruchten aangeboden
Menu "Gerechten in de kijker"
Carpaccio Sint-Jakobsvruchten / wintertruffel €22
flinterdun gesneden Sint-Jakobsvruchten uit Dieppe in mozaïk met wintertruffel
knolselder – Piemontese hazelnoot
**
Kalfslende “Cross & Blackwell” €25
rosé gebakken kalfslende – bloemkool – pommes sautées – Cross & Blackwell picklessaus
**
Charlottine
genoise – vanille – rode vruchten
A la carte
Bij Kokovin kunt u genieten van de creativiteit van chef Dominik en zijn team.
Neem hieronder een kijkje in ons à la carte menu.
Voorgerechten
voor take away: klik op traiteurgerechten
Hoofdgerechten
voor take away: klik op traiteurgerechten
onder constructie
Take away tot en met zondag 28 februari 2021
Te bestellen minimum 1 dag op voorhand vóór 18 uur
(enkel vrijdag - zaterdag - zondag)
Af te halen tussen 17u en 18.30u – op zondag tussen 12.00u en 13.30u.
We werken met uitsluitend verse producten dus kunnen de gerechten gemakkelijk nog een nachtje in uw koelkast blijven staan!
Betalingen kunnen ter plaatse gebeuren, ter plaatse liefst cash of met Bancontact of op voorhand overgeschreven op het nummer BE06 7370 3276 4522 met vermelding naam + datum bestelling
Voorgerechten:
Carpaccio Sint-Jakobsvruchten / wintertruffel €22
flinterdun gesneden Sint-Jakobsvruchten uit Dieppe in mozaïk met wintertruffel
knolselder – Piemontese hazelnoot
Garnaalkroketjes B.I.T. €20
huisgemaakte garnaalkroketjes Best In Town
licht gepekelde honingtomaat - grijze Noordzeegarnaaltjes
Scampi “Miracle” €18
zoetwater scampi uit z’n jasje – pittig sausje van gekonfijte tomaat/sjalot/mosterd – Basmati rijst
Brasvar
Op lage temperatuur gegaard en dun gesneden filet van het nobele varken
salade van nieuwe aardappel – witloof – ganache van ganzenlever – mosterdzaadjes
dressing van noten en truffel
Hoofdgerechten:
Jonge tarbot €28
jonge tarbot, gepocheerd en gefileerd
sausje van strandkrabbetjes - grijze Noordzee garnalen – bimi – pommes Duchesse
Varkenswangetjes €22 + wintertruffel €6
varkenswangetjes, traag gegaard en botermalse stoverij – portosaus met truffel – (afgewerkt met wintertruffel + €6)
witloofsalade – aardappeltaartje
Kalfslende “Cross & Blackwell” €25
rosé gebakken kalfslende – bloemkool – pommes sautées – Cross & Blackwell picklessaus
Filet pur “Archiduc” €30
Botermalse filet van het Simmental runderras uit de Alpen – romig sausje met mini Shii také veldsalade met vinaigrette salée – handgesneden frietjes
Dessert €8
Charlottine
genoise – vanille – rode vruchten
Wijnen
Witte wijn
The Guru €14
Sauvignon Blanc 2019 - Stellenbosch - Zuid Afrika
Nizza Silvano €18
Arneis 2016 Roero - Italie
Rode wijn
Barbaresco "La Ganghija" €28
Nebbiolo 2016 - Treiso - Italie
Saint Aubin "Les Eduens" €22
Pinot Noir 2015 - Saint Aubin - Frankrijk
Gota de Arena €18
Tempranillo 2018 - Castilla y Léon - Spanje