De kaart
Klik op de knop hieronder om het degustatiemenu of onze kaart te bekijken
Menu
De chefs stellen voor: “Degustatiemenu by Dominik & Francis Brouwers”
Degustatiemenu
Prijs degustatiemenu €85 p.p.
Aangepaste wijnen €39 p.p.
Tomaat burrata “Ansjovis”
verschillende kleuren en smaken van tomaat – romige mozzarella, verse kaas van buffelmelk uit Puglia
basilicum – Baskische Top Ansjovisfilets uit Getaria
OF
Tomaat burrata “Serranoham”
verschillende kleuren en smaken van tomaat – romige mozzarella, verse kaas van buffelmelk uit Puglia
basilicum – Serrano ham, 12 maanden natuurlijk gedroogde ham uit Andalusïe
**
Zeeuwse mosselen
potje Zeeuwse mosselen “Goudmerk” – zachte curry – brunoise van groenten
**
Entrecôte “Robespierre”
botermalse entrecôte van het Simmental runderras uit de Alpen
zomerse créatie van rucola/Parmezaan/kappertjes/olijfolie/zongedroogde tomaat – Chimichurri
gebakken aardappeltjes met tuinkruiden
**
Snow White
luchtig eiwitschuim, gepocheerd – aardbeien uit Melsele – Yuzu
voor elke aanpassing in de menu’s zullen wij een supplement vragen
A la carte
Bij Kokovin kunt u genieten van de creativiteit van de chefs Dominik & Francis Brouwers.
Neem hieronder een kijkje in ons à la carte menu
Voorgerechten
VOORGERECHTEN
Ceviche Sint-Jakobsvruchten €30
dun gesneden Sint-Jakobsvruchten gemarineerd in limoen en de fijnste olijfolie.
crème d’ Isigny – guacamole – gel van dashi – licht gepekelde groenten – koriander – gepofte quinoa
Tomaat burrata “Ansjovis OF Serranoham” €28
verschillende kleuren en smaken van tomaat – romige mozzarella, verse kaas van buffelmelk uit Puglia – Basilicum
Baskische Top Ansjovisfilets uit Getaria OF Serrano ham, 12 maanden natuurlijk gedroogde ham uit Andalusïe
Salade babykreeft €42
babykreeft, lukewarm – Coeur de Boeuf tomaat – avocado – kwartel eitje – sla hartje – Secret sauce
Zeeuwse mosselen €28
Zeeuwse “Goudmerk” mosselen, uit z’n schelp gehaald en gegratineerd – kruidenboter en Panko
Rundscarpaccio “Deluxe” €32
heel dun gesneden rundsfilet – ganache van ganzenlever – licht gepekelde groenten – zomertruffel
rucola – de fijnste Neus olijfolie – crème van oude balsamico
Ganzenlever €39
gebakken ganzenlever – gekarameliseerde perzik – “Verloren Brood”
Het is wenselijk om ook een voorgerecht te nemen. Degustatiemenu per tafel. Voor een optimale service
vraagt de chef om per tafel een maximum van 3 verschillende voor- en hoofdgerechten te kiezen.
HOOFDGERECHTEN
Zeetong “Meunière” €48
goudgeel gebakken zeetong – hazelnootboter – citroen
maak een keuze uit uw favoriete groente- en aardappelgarnituur hieronder
Vol au vent Baby Lotte & kreeft €48
stoofpotje van jonge zeeduivel en kreeft – kreeftensausje met dragon en brunoise van fijne groenten – zeekraal
krokante boterbladerdeeg – mousselinesaus
maak een keuze uit de aardappelgarnituur hieronder
Steak tartare ”Zomertruffel” €38
gemalen rundsfilet, à la minute bereid in de keuken – zomertruffel – veldsla met vinaigrette salée
maak een keuze de aardappelgarnituur hieronder
Filet pur “Martino” €46
filet pur van het Angus runderras uit Nieuw Zeeland, gras gevoerd in de open weide
pittige Choronsaus, getomateerde béarnaise
maak een keuze uit de groente- en favoriete aardappelgarnituur hieronder
Kalfszwezerik €49
krokant gebakken kalfszwezerik – mange tout boontjes – Dijonnaise – aardappeltaartje
Wagyu Picanha €64
exclusief rundsvlees van het Wagyu ras, staartstuk met een mooie marmering 7/8
de vet dooradering smelt tijdens het bakken en geeft de expliciete en herkenbare smaak.
maak een keuze uit de groente- en aardappelgarnituur hieronder
5€: handgesneden frietjes /aardappelpuree met lente ui / gebakken aardappeltjes met tuinkruiden
5€: slahartje met sjalot en vinaigrette salée / salsa van tomaat / gestoofde Mange tout boontjes