reserveer hier »

Heidebaan 46
9100 Sint-Niklaas
T. +32 3 766 86 61

Sluiting: dinsdag & woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond (keuken tot 15u)

Reserveer hier >>

Bij No-Show van de reservatie wordt de prijs van een degustatiemenu per persoon in rekening gebracht.

Gastronomie

Zowel de kaart als het degustatiemenu wisselt maandelijks,
naar gelang de seizoenen keren ook de klassieke gerechten terug met een aangepaste garnituur.

Op weekdagen serveren wij een mooi uitgebalanceerde lunch aan €35;-
voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of koffie.

Zeg het ons even wanneer u wegens tijdsgebrek een snelle bediening wenst.

Feestdagen zoals Kerstavond, Kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag krijgen een speciaal menu.
Valentijn, moederdag en vaderdag vergeten we zeker niet.


Hebt u zelf ook een feestelijke gelegenheid aan tafel te vieren, kan u ons contacteren om dit te bespreken.
Indien er in het menu gerechten zijn die u wegens medische redenen of gewoon uit principe niet eet, laat het ons tijdig weten dan kan de chef een alternatief voorstellen.

VOORGERECHTEN
 
 
Ceviche Sint-Jakobsvruchten
in carpaccio gesneden Sint-Jakobsvruchten, gemarineerd met limoen en olijfolie
crème d'isigny - guacamole - gel van dashi - licht gepekelde groenten - koriander€ 24,00
 
signature dish: huisgemaakte garnaalkroketten BIT
Best In Town garnaalkroketten - grijze garnalen - honingtomaat - citroenrasp€ 22,00
Babykreeft NEW SEASON
bereiding naar keuze; Belle vue / geglaceerd met Champagnesaus / onder de grill met kruidenboter & panko€ 28,00
 
Asperges cat. AAA / Breydel ham
volle grond asperges "Op Vlaamse wijze", hoeve ei - crème van peterselie - Breydel ham€ 26,00
 
gebakken ganzenlever
gebakken ganzenlever - verloren brood - gestoofde appeltjes - sausje van Calvados € 26,00
 
Tataki van Wagyu
kort gebaken picahna van het wagyu rund, subliem van smaak. zomertruffel - ponzu - lente ui - sugarsnaps € 29,00
 
 
Op zaterdagavond is het wenselijk om zowel voor- als hoofdgerecht te nemen
Op weekdagen serveren wij 's middags een verzorgde lunch (voor- en hoofdgerecht, dessert of koffie) €35 per persoon
 
HOOFDGERECHTEN
 
Zeetong
goudgeel gebakken zeetong - gestoofde Zeeuwse lamsoren - grijze garnalen - beurre noisette - handgesneden frietjes€ 43,00
 
Jonge tarbot
filet van jonge tarbot - primeur groenten - sausje van 7 verschillende groene tuinkruiden - aardappelpuree "Joël Robuchon"€ 38,00
 
Vol au vent van de chef
hoevekip - kalfsgehakt balletjes - brunoise van wortel/selder/champignons - krokante bladerdeeg - mosseline - aardappelpuree€ 29,00
 
Filet pur "Provençale OF Poivre Concassé"
filet pur van het Holstein ras, graangevoederd.fijne groene boontjes - pommes Anna
keuze uit 2 sauzen; Provençaalse saus OF romig sausje met gebroken peperbollen € 37,00
 
Steak tartare
gehakt rundsvlees, à la minute bereid in de keuken - krokante salade - verse frietjes€ 32,00
 
Entrecôte
sappig gebraden entrecôte van het Simmenthal runderras uit de Alpen, grasgevoederd
frisse salade - béarnaise - verse frietjes € 32,00