reserveer hier »

Heidebaan 46
9100 Sint-Niklaas
T. +32 3 766 86 61

Sluiting: dinsdag & woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond (keuken tot 15u)

Reserveer hier >>

Bij No-Show van de reservatie wordt de prijs van een degustatiemenu per persoon in rekening gebracht.

Gastronomie

Zowel de kaart als het degustatiemenu wisselt maandelijks,
naar gelang de seizoenen keren ook de klassieke gerechten terug met een aangepaste garnituur.

Op weekdagen serveren wij een mooi uitgebalanceerde lunch aan €35;-
voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of koffie.

Zeg het ons even wanneer u wegens tijdsgebrek een snelle bediening wenst.

Feestdagen zoals Kerstavond, Kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag krijgen een speciaal menu.
Valentijn, moederdag en vaderdag vergeten we zeker niet.


Hebt u zelf ook een feestelijke gelegenheid aan tafel te vieren, kan u ons contacteren om dit te bespreken.
Indien er in het menu gerechten zijn die u wegens medische redenen of gewoon uit principe niet eet, laat het ons tijdig weten dan kan de chef een alternatief voorstellen.

VOORGERECHTEN
 
 
Tartaar Schotse zalm / gazpachio aardbeien
tartaar van gemarineerde Schotse zalm met crème d'Isigny en atsina
koud soepje van tomaat / aardbeien / gebrande paprika€ 21,00
 
Burrata / Pata Negra Iberico
romige mozzarella - verschillende soorten zongerijpte tomaten - tomatenwater - basilicum cress
heel fijngesneden Pata Negra ham, Iberico Bellota€ 22,00
 
Tagliolini / truffel
verse fijne pasta met "mountain butter" - zomertruffel - Parmezaanse kaas€ 20,00
Garnaalkroketjes BIT
huisgemaakte garnaalkroketjes "Best In Town"
grijze garnalen - licht gepekelde honingtomaat - citroenrasp€ 22,00
 
Gerookte kreeft
warm gerookte Canadese kreeft - salade van mango & ananas - roze peper€ 32,00
 
Ganzenlever
gebakken ganzenlever - gekarameliseerde zongerijpte perzik en z'n sausje€ 26,00
 
Op zaterdagavond is het wenselijk om zowel voor- als hoofdgerecht te nemen
 
HOOFDGERECHTEN
 
Zeetong "Angelina"
goudgeel gebakken zeetong - salsa van groene boontjes met tomaat - handgesneden frietjes€ 42,00
 
Pladijsfilet
Zuiders soepje van tomaat / venkel / saffraan -
gepocheerde pladijsfilet - Zeeuwse mosseltjes - grijze Noordzee garnalen - aardappelbeignets€ 34,00
 
"Chefs 50th birthday dish" bouchée à la Reine
luxe koninginnenhapje: hoevekip - kalfszwezerik - kalfsgehaktballetjes - beukenzwammetjes
krokante boterbladerdeeg - aardappelpuree "Joël Robuchon"€ 33,00
 
Steak tartaar "deluxe"
à la minute voor u bereid in de keuken - zomertruffel - veldsla - verse frietjes€ 32,00
 
Barbarie eend
sappig rosé gebraden eendenborstje - zoete wortel - spinazie
sausje van oude balsamico - aardappelgratin€ 32,00
 
Filet pur "Béarnaise"
filet pur van het graangevoederd rund
jonge spinazie - béarnaise - handgesneden frietjes € 36,00
Op weekdagen serveren wij 's middags een verzorgde lunch (voor- en hoofdgerecht, dessert of koffie) €35 per persoon