reserveer hier »

Heidebaan 46
9100 Sint-Niklaas
T. +32 3 766 86 61

Sluiting: dinsdag & woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond (keuken tot 15u)

Reserveer hier >>

Bij No-Show van de reservatie wordt de prijs van een degustatiemenu per persoon in rekening gebracht.

Gastronomie

Zowel de kaart als het degustatiemenu wisselt maandelijks,
naar gelang de seizoenen keren ook de klassieke gerechten terug met een aangepaste garnituur.

Op weekdagen serveren wij een mooi uitgebalanceerde lunch aan €35;-
voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of koffie.

Zeg het ons even wanneer u wegens tijdsgebrek een snelle bediening wenst.

Feestdagen zoals Kerstavond, Kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag krijgen een speciaal menu.
Valentijn, moederdag en vaderdag vergeten we zeker niet.


Hebt u zelf ook een feestelijke gelegenheid aan tafel te vieren, kan u ons contacteren om dit te bespreken.
Indien er in het menu gerechten zijn die u wegens medische redenen of gewoon uit principe niet eet, laat het ons tijdig weten dan kan de chef een alternatief voorstellen.

VOORGERECHTEN
 
 
salade van king crab
het fijnste van de koningskrab met groene tuinkruiden tussen 2 krokante koekjes€ 22,00
 
"Marinated Carpaccio"
flinterdun gesneden rundscarpaccio, 4 à 5 weken gemarineerd met kruiden - knolseldersalade - rucola - pijnboompitten - olijfolie€ 25,00
 
Garnaalkroketjes BIT
huisgemaakte garnaalkroketjes "Best In Town"
grijze garnalen - licht gepekelde honingtomaat - citroenrasp€ 22,00
 
Linguini / truffel
verse pasta - "Mountain Butter" - herfsttruffel - parmezaan - rucola € 22,00
Sint-Jakobsvruchten "Florentine"
gebakken St. Jakobsvruchten - spinazie - geglaceerd met Champagnesaus - parmezaan krokantje - Avruga kaviaar € 26,00
 
Signature dish: Ganzenlever
gebakken ganzenlever - gestoofde appeltjes - sausje met Calvados € 26,00
 
 
Op zaterdagavond is het wenselijk om zowel voor- als hoofdgerecht te nemen
Op weekdagen serveren wij 's middags een verzorgde lunch (voor- en hoofdgerecht, dessert of koffie) €35 per persoon
 
HOOFDGERECHTEN
 
Zeetong
goudgeel gebakken zeetong - broccolini - beurre noisette - grijze garnalen - aardappelpuree "Joël Robuchon"€ 42,00
 
Kreeft
hele kreeft gepocheerd in boter - pittige Urfa Biber - spinazie - fregola Sarda - bisque€ 45,00
 
Rundsfilet pur "Holstein"
filet pur van het graan gevoederd Holstein ras - boschampignons - kastanje crème
sausje van zwarte Malabar peper uit India - handgesneden frietjes € 37,00
 
per 2 personen: Fazant "Fine Champagne" (45 min bereidingstijd)
klassiek, op de karkas gebraden in den oven - "Fine Champagne" cognacsaus
gestoofd witloof - appeltje & veenbessen - pommes Anna - prijs per persoon € 35,00
 
Hazenrug
rosé gebraden hazenrug - knolseldercrème - spruitjes - portosaus met truffel - aardappeltaartje € 39,00
 
Picanha van wagyu
Picanha, het staartstuk van het Australische Wagyu rund, sappig gebakken en op tranches gesneden
witloofsalade - jus nature - handgesneden frietjes€ 39,00