reserveer hier »

Heidebaan 46
9100 Sint-Niklaas
T. +32 3 766 86 61

Sluiting: dinsdag & woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond (keuken tot 15u)

Reserveer hier >>

Bij No-Show van de reservatie wordt de prijs van een degustatiemenu per persoon in rekening gebracht.

Gastronomie

Zowel de kaart als het degustatiemenu wisselt maandelijks,
naar gelang de seizoenen keren ook de klassieke gerechten terug met een aangepaste garnituur.

Op weekdagen serveren wij een mooi uitgebalanceerde lunch aan €35;-
voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of koffie.

Zeg het ons even wanneer u wegens tijdsgebrek een snelle bediening wenst.

Feestdagen zoals Kerstavond, Kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag krijgen een speciaal menu.
Valentijn, moederdag en vaderdag vergeten we zeker niet.


Hebt u zelf ook een feestelijke gelegenheid aan tafel te vieren, kan u ons contacteren om dit te bespreken.
Indien er in het menu gerechten zijn die u wegens medische redenen of gewoon uit principe niet eet, laat het ons tijdig weten dan kan de chef een alternatief voorstellen.

VOORGERECHTEN
 
 
Huisgerookte zalm (topscore bij Foodtaster.be)
Schotse zalm, gemarineerd met grof zout en kruiden en huisgerookt - à la minute flinterdun gesneden
crème d'isigny - shiso - gesnipperde ui - Avruga kaviaar - geroosterde brioche€ 22,00
 
Vitello Tonato
kalfsfilet, kort gebakken en flinterdun gesneden - dressing van tonijn - licht gepekelde groenten
appelkappertjes - rucola - balsamico - de fijnste "Neus" Priorat olijfolie€ 22,00
Kreeft
warme klassieke bereiding van Canadese kreeft met kropsla, geglaceerd met Champagnesaus€ 29,00
 
Asperges cat. AAA
volle grond asperges "Op Vlaamse wijze", hoeve ei - crème van peterselie
OF met huisgerookte zalm en mousselinesaus € 26,00
 
Langoustines
Deense langoustines - Luikse salade: groene boontjes / sjalot / krokant spek / broodkorstjes€ 29,00
 
Ganzenlever
gebakken ganzenlever - gestoofde appels - verloren brood - saus met Calvados € 27,00
 
 
Op zaterdagavond is het wenselijk om zowel voor- als hoofdgerecht te nemen
Op weekdagen serveren wij 's middags een verzorgde lunch (voor- en hoofdgerecht, dessert of koffie) €35 per persoon
 
HOOFDGERECHTEN
 
Zeetong
goudgeel gebakken zeetong - gestoofde sucrine - tartaarsaus - citroenrasp - handgesneden frietjes€ 42,00
 
Kabeljauw
kabeljauw uit het Hoge Noorden op het vel gebakken - witte asperges - mousseline - aardappelpuree "Joël Robuchon"€ 38,00
 
Filet pur
filet pur van het Holstein ras, graangevoederd. Keuze uit 2 sauzen; béarnaise of pepersaus - jonge spinazie - pommes Anna€ 37,00
 
Varkenswangetjes
botermalse wangetjes, traag en op lage temperatuur gegaard - Zweigeltsaus - gebakken champignons - knolselderpuree€ 31,00
 
Kalfsfilet pur
rosé gebakken kalfsfilet pur - "Cross & Blckwell" picklessaus - bloemkool - romanesco - akkerpaddenstoelen - aardappelbeignets € 36,00
 
Wagyu Beef Picahna
prachtig gemarmerd staartstuk van het Wagyu rund, romige volle smaak en omega3
natuur geserveerd met braadjus - frisse lentesalade - handgesneden frietjes€ 42,00