reserveer hier »

Heidebaan 46
9100 Sint-Niklaas
T. +32 3 766 86 61

Sluiting: dinsdag & woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond (keuken tot 15u)

Reserveer hier >>

Bij No-Show van de reservatie wordt de prijs van een degustatiemenu per persoon in rekening gebracht.

Gastronomie

Zowel de kaart als het degustatiemenu wisselt maandelijks,
naar gelang de seizoenen keren ook de klassieke gerechten terug met een aangepaste garnituur.

Op weekdagen serveren wij een mooi uitgebalanceerde lunch aan €35;-
voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of koffie.

Zeg het ons even wanneer u wegens tijdsgebrek een snelle bediening wenst.

Feestdagen zoals Kerstavond, Kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag krijgen een speciaal menu.
Valentijn, moederdag en vaderdag vergeten we zeker niet.


Hebt u zelf ook een feestelijke gelegenheid aan tafel te vieren, kan u ons contacteren om dit te bespreken.
Indien er in het menu gerechten zijn die u wegens medische redenen of gewoon uit principe niet eet, laat het ons tijdig weten dan kan de chef een alternatief voorstellen.

VOORGERECHTEN
 
Burratta / tomaat
romige mozzarella - verschillende soorten zongerijpte tomaten
Jamòn Ibérico de Bellota Pata Negra€ 22,00
 
Signature dish: Asperges salade
witte & groene asperges in verschillende structuren
zeekraal en Zeeuwse lamsoren - vinaigrette salée - mosterdzaadjes€ 18,00
 
Sint-Jakobsvruchten
gebakken Sint-Jakobsvruchten met panko en kruidenboter€ 26,00
 
Garnaalkroketten BIT
huisgemaakte garnaalkroketten (Best In Town) - licht gepekelde honingtomaat - grijze garnalen - citroenrasp€ 22,00
 
Gerookte Oosterschelde paling
geplet bintje met jonge prei - gerookte Oosterschelde paling - wakamé - geserveerd op smeulend cederhout€ 24,00
 
Ganzenlever
gebakken ganzenlever gestoofde appelbrunoise - Calvadosconfituur € 26,00
 
Op zaterdagavond is het wenselijk om zowel voor- als hoofdgerecht te nemen
 
HOOFDGERECHTEN
 
Zeetong "Meuniére"
goudgeel gebakken zeetong - groene boontjes / tomaat / beukenzwammetjes - grijze garnalen - handgesneden frietjes€ 39,00
 
Jonge tarbot
filet van jonge tarbot - gebakken asperges en Zeeuwse lamsoren - beurre noisette - aardappelpuree € 36,00
 
Kreeft
warme halve kreeft - luchtig sausje met parmezaam - linguini met fijne lentegroenten € 36,00
 
Varkenswangetjes
heerlijke traag gegaarde varkenswangetjes - portosaus met truffel - frisse salade - aardappelpuree€ 29,00
 
Sot l'y laisse
de kleinste en lekkerste filetjes van de hoevekip
stoverij van asperges - tuinbonen - paddestoelen - aardappel€ 28,00
 
Filet pur "Choron"
filet pur van het graangevoederd rund - snijboontjes - Choronsaus, getomateerde béarnaise- handgesneden frietjes€ 36,00
 
Op weekdagen serveren wij 's middags een verzorgde lunch (voor- en hoofdgerecht, dessert of koffie) €35 per persoon