reserveer hier »

Heidebaan 46
9100 Sint-Niklaas
T. +32 3 766 86 61

Sluiting: dinsdag & woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond (keuken tot 15u)

Reserveer hier >>

Bij No-Show van de reservatie wordt de prijs van een degustatiemenu per persoon in rekening gebracht.

Gastronomie

Zowel de kaart als het degustatiemenu wisselt maandelijks,
naar gelang de seizoenen keren ook de klassieke gerechten terug met een aangepaste garnituur.

Op weekdagen serveren wij een mooi uitgebalanceerde lunch aan €35;-
voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of koffie.

Zeg het ons even wanneer u wegens tijdsgebrek een snelle bediening wenst.

Feestdagen zoals Kerstavond, Kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag krijgen een speciaal menu.
Valentijn, moederdag en vaderdag vergeten we zeker niet.


Hebt u zelf ook een feestelijke gelegenheid aan tafel te vieren, kan u ons contacteren om dit te bespreken.
Indien er in het menu gerechten zijn die u wegens medische redenen of gewoon uit principe niet eet, laat het ons tijdig weten dan kan de chef een alternatief voorstellen.

VOORGERECHTEN
 
 
Huisgerookte zalm
huisgerookte Schotse zalm - topscore foodtaster.be - gesnipperde ui - crème d' Isigny - avruga kaviaar - shiso - brioche € 22,00
 
Roerei Kaviaar
smeuïg roereitje - 10 g Royal Belgium Caviar "Gold Label" - kristalbrood€ 30,00
 
signature dish: huisgemaakte garnaalkroketten BIT
Best In Town garnaalkroketten - grijze garnalen - honingtomaat - citroenrasp€ 22,00
 
Zeeuwse oesters
half dozijn Zeeuwse platte oesters 0000 - natuur€ 22,00
warme bereiding: geglaceerd met Champagnesaus€ 28,00
 
Sot l' y laisse
de kleinste maar de lekkerste filetjes van de hoevekip - romig sausje met artisjok en truffel€ 20,00
 
gebakken ganzenlever
bun & roll brioche - gebakken ganzenlever - gestoofde appletjes - jus van Calvados€ 27,00
 
 
Op zaterdagavond is het wenselijk om zowel voor- als hoofdgerecht te nemen
Op weekdagen serveren wij 's middags een verzorgde lunch (voor- en hoofdgerecht, dessert of koffie) €35 per persoon
 
HOOFDGERECHTEN
 
Zeetong
goudgeel gebakken zeetong - groene boontjes - beurre noisette - citroenrasp - handgesneden frietjes€ 43,00
 
Jonge tarbot "Florentine"
filet van jonge tarbot gepocheerd en geglaceerd met Champagnesaus
spinazie - aardappelpuree "Joël Robuchon"€ 38,00
 
Chef's favorite: Co au vin
haantje in rode wijn met kruiden gemarineerd
rode wijnsaus met als garnituur spek / zilveruitjes / champignons - witloofsalade - verse frietjes€ 31,00
 
Filet pur "Boucanier"
filet pur van het Piemontese Fassona runderras - getomateerde pepersaus - spinazie - aardappelbeignets€ 38,00
 
Picanha wagyu
staartstuk van het Wagyu runderras - jus van het vlees - gebakken witloof - handgesneden frietjes€ 36,00
 
Patrijs
sappig gebraden patrijs uit de oven - truffelboter - savooikool - aardappeltaartje "pommes Anna"€ 38,00