reserveer hier »

Heidebaan 46
9100 Sint-Niklaas
T. +32 3 766 86 61

Sluiting: dinsdag & woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond (keuken tot 15u)

Reserveer hier >>

Bij No-Show van de reservatie wordt de prijs van een degustatiemenu per persoon in rekening gebracht.

Gastronomie

Zowel de kaart als het degustatiemenu wisselt maandelijks,
naar gelang de seizoenen keren ook de klassieke gerechten terug met een aangepaste garnituur.

Op weekdagen serveren wij een mooi uitgebalanceerde lunch aan €35;-
voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of koffie.

Zeg het ons even wanneer u wegens tijdsgebrek een snelle bediening wenst.

Feestdagen zoals Kerstavond, Kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag krijgen een speciaal menu.
Valentijn, moederdag en vaderdag vergeten we zeker niet.


Hebt u zelf ook een feestelijke gelegenheid aan tafel te vieren, kan u ons contacteren om dit te bespreken.
Indien er in het menu gerechten zijn die u wegens medische redenen of gewoon uit principe niet eet, laat het ons tijdig weten dan kan de chef een alternatief voorstellen.

VOORGERECHTEN
 
 
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten
flinerdun gesneden Sint-Jakobsvruchten - wakamé - zwarte peper - grijze garnalen - room met avruga kaviaar - "Neus" olijfolie€ 24,00
 
Huisgerookte zalm (topscore bij Foodtaster)
Schotse zalm, gemarineerd met grof zout en kruiden en huisgerookt - à la minute flinterdun gesneden
crème d'isigny - shiso - geroosterde brioche€ 22,00
 
Parmaham
gedroogde parmaham en coppa di parma - krokante shiitaké - rucola - olijfolie € 25,00
 
"Wild caught" scampi
In het wild gevangen scampi - thaise groene curry - brunoise van groenten - Basmati rijst € 22,00
 
Pomme Moscovite
geplette aardappel met zure room - huisgerookte zalm - potje 10 g Royale Belgium Caviar "Gold Label"€ 32,00
 
Signature dish: Ganzenlever
gebakken ganzenlever - gestoofde appeltjes - veroren brood - sausje met Calvados € 26,00
 
 
Op zaterdagavond is het wenselijk om zowel voor- als hoofdgerecht te nemen
Op weekdagen serveren wij 's middags een verzorgde lunch (voor- en hoofdgerecht, dessert of koffie) €35 per persoon
 
HOOFDGERECHTEN
 
Zeetong
goudgeel gebakken zeetong - groene boontjes - grijze garnalen - boschampignons - handgesneden frietjes€ 42,00
 
Grietfilet "Champagne"
Grietfilet uit den oven onder een korstje van pistachenoten - groene asperges geglaceerd met Champagnesaus- aardappelpuree€ 38,00
 
Coq au vin
Haantje gemarineerd in rode wijn met kruiden
rode wijnsaus met als garnituur spek / zilver ui / champignons - witloofsalade - handgesneden frietjes€ 29,00
 
Tournedos "Rossini"
Filet pur van het Belgisch Blauw/wit ras - portosaus met truffel en ganzenlever - aardappeltaartje - spinazie€ 38,00
 
per 2 personen: Fazant "Fine Champagne" (45 min bereidingstijd)
klassiek, op de karkas gebraden in den oven - "Fine Champagne" cognacsaus
gestoofd witloof - appeltje & veenbessen - pommes Anna - prijs per persoon € 35,00
 
Picanha
staartstuk van het wagyu rund - pepersaus of natuur - witloofsalade - rozemarijnpatatjes€ 39,00