reserveer hier »

Heidebaan 46
9100 Sint-Niklaas
T. +32 3 766 86 61

Sluiting: dinsdag & woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond (keuken tot 15u)

Reserveer hier >>

Bij No-Show van de reservatie wordt de prijs van een degustatiemenu per persoon in rekening gebracht.

Gastronomie

Zowel de kaart als het degustatiemenu wisselt maandelijks,
naar gelang de seizoenen keren ook de klassieke gerechten terug met een aangepaste garnituur.

Op weekdagen serveren wij een mooi uitgebalanceerde lunch aan €35;-
voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of koffie.

Zeg het ons even wanneer u wegens tijdsgebrek een snelle bediening wenst.

Feestdagen zoals Kerstavond, Kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag krijgen een speciaal menu.
Valentijn, moederdag en vaderdag vergeten we zeker niet.


Hebt u zelf ook een feestelijke gelegenheid aan tafel te vieren, kan u ons contacteren om dit te bespreken.
Indien er in het menu gerechten zijn die u wegens medische redenen of gewoon uit principe niet eet, laat het ons tijdig weten dan kan de chef een alternatief voorstellen.

VOORGERECHTEN
 
 
Burrata / tomaat
romige mozzarella uit Apulië - verschillende soorten en kleuren tomaat - koriander cress - tomatenwater € 18,00
 
Ceviche Sint-Jakobsvruchten
in carpaccio gesneden Sint-Jakobsvruchten, gemarineerd met limoen en olijfolie
crème d'isigny - guacamole - gel van dashi - licht gepekelde groenten - koriander€ 24,00
 
signature dish: huisgemaakte garnaalkroketten BIT
Best In Town garnaalkroketten - grijze garnalen - honingtomaat - citroenrasp€ 22,00
 
Mosselen
jumbo mosselen uit Yerseke - onder de grill met kruidenboter & panko€ 20,00
 
Caesar salade
krokante ijsbergsalade - sappige hoevekip - spek - Parmezaanse kaas - broodkorstjes - secret sauce € 20,00
 
kingkrab / kaviaar
salade van kingkrab met fijne tuinkruiden op een toast - potje kaviaar, 10 g Royal Belgium caviar "Gold Label"€ 45,00
 
 
Op zaterdagavond is het wenselijk om zowel voor- als hoofdgerecht te nemen
Op weekdagen serveren wij 's middags een verzorgde lunch (voor- en hoofdgerecht, dessert of koffie) €35 per persoon
 
HOOFDGERECHTEN
 
Zeetong
goudgeel gebakken zeetong - snijboontjes - grijze garnalen - beurre noisette - handgesneden frietjes€ 43,00
 
Babykreeft
babykreeft uit den oven - doperwtjes - tuinbonen - sausje van strandkrabbetjes - aardappelpuree € 36,00
 
Tongschar "Normande"
gepocheerde filets van tongschar - crème van Parijse champignons - witte wijnsaus - grijze garnalen - aardappelpuree "Joël Robuc€ 36,00
 
Bressekip
sappig gebraden kippetje uit Bresse - artisjok - tomaat & dragon - vinaigrette noisette - aardappeltaartje€ 29,00
 
Steak tartare
gehakt rundsvlees, à la minute bereid in de keuken - zomertruffel - veldsla met vinaigrette salée - verse frietjes€ 34,00
 
Filet pur
Filet pur "Rossini"
Filet pur van het Duitse Holstein ras - ganzenlever - portosaus met zomertruffel - gestoofde jonge spinazie - aardappeltaartje "€ 39,00