reserveer hier »

Heidebaan 46
9100 Sint-Niklaas
T. +32 3 766 86 61

Sluiting: dinsdag & woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond (keuken tot 15u)

Reserveer hier >>

Bij No-Show van de reservatie wordt de prijs van een degustatiemenu per persoon in rekening gebracht.

Gastronomie

Zowel de kaart als het degustatiemenu wisselt maandelijks,
naar gelang de seizoenen keren ook de klassieke gerechten terug met een aangepaste garnituur.

Op weekdagen serveren wij een mooi uitgebalanceerde lunch aan €35;-
voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of koffie.

Zeg het ons even wanneer u wegens tijdsgebrek een snelle bediening wenst.

Feestdagen zoals Kerstavond, Kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag krijgen een speciaal menu.
Valentijn, moederdag en vaderdag vergeten we zeker niet.


Hebt u zelf ook een feestelijke gelegenheid aan tafel te vieren, kan u ons contacteren om dit te bespreken.
Indien er in het menu gerechten zijn die u wegens medische redenen of gewoon uit principe niet eet, laat het ons tijdig weten dan kan de chef een alternatief voorstellen.

VOORGERECHTEN
 
 
Huisgerookte zalm (topscore bij Foodtaster.be)
Schotse zalm, gemarineerd met grof zout en kruiden en huisgerookt - à la minute flinterdun gesneden
crème d'isigny - shiso - geroosterde brioche€ 22,00
 
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten / grijze garnalen
flinterdun gesneden Sint-Jakobsvruchten - wakamé - zwarte peper - grijze garnalen - room met avruga kaviaar - "Neus" olijfolie€ 24,00
 
Signature dish: Garnaalkroketten BIT (Best In Town)
huisgemaakte garnaalkroketten - honingtomaat - grijze garnalen - citroenrasp€ 22,00
 
gemarineerde rundscarpaccio
rundsfilet 5 weken gemarineerd met kruiden, in carpaccio gesneden
geroosterde pijnboompitten - chips van shiitaké - rucola - de fijnste "Neus" Priorat olijfolie € 25,00
 
Pomme Moscovite
geplette aardappel met zure room - huisgerookte zalm - lente ui - potje 10 g Royale Belgium Caviar "Gold Label"€ 34,00
 
Ganzenlever
gebakken ganzenlever - gestoofde appels - verloren brood - saus met Calvados € 26,00
 
 
Op zaterdagavond is het wenselijk om zowel voor- als hoofdgerecht te nemen
Op weekdagen serveren wij 's middags een verzorgde lunch (voor- en hoofdgerecht, dessert of koffie) €35 per persoon
 
HOOFDGERECHTEN
 
Zeetong
goudgeel gebakken zeetong - groene boontjes - grijze garnalen - boschampignons - handgesneden frietjes€ 42,00
 
Skrei
jonge kabeljauw uit het Hoge Noorden op het vel gebakken - voorjaarsgroenten - dijonnaise - aardappelpuree Joël Robuchon€ 38,00
 
Bouchée à la Reine "Deluxe"
traag gegaarde hoevekip - kalfsgehakt bolletjes - wintertruffel royaal geschaafd - Parijse champignons - handgesneden frietjes€ 31,00
 
Duif "Clamart"
sappig gebraden in de Staub, duif uit Anjou met geurige kruiden - doperwten - gebakken patatjes met rozemarijn€ 34,00
 
Tournedos "Rossini"
Filet pur van het Belgisch Blauw/wit ras - portosaus met truffel en ganzenlever - aardappeltaartje - spinazie€ 38,00
 
Linguini met wintertruffel
verse pasta - wintertruffel - boschampignons - parmezaan - rucola€ 28,00