reserveer hier »

Heidebaan 46
9100 Sint-Niklaas
T. +32 3 766 86 61

Sluiting: dinsdag & woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond (keuken tot 15u)

Reserveer hier >>

Bij No-Show van de reservatie wordt de prijs van een degustatiemenu per persoon in rekening gebracht.

Gastronomie

Zowel de kaart als het degustatiemenu wisselt maandelijks,
naar gelang de seizoenen keren ook de klassieke gerechten terug met een aangepaste garnituur.

Op weekdagen serveren wij een mooi uitgebalanceerde lunch aan €35;-
voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of koffie.

Zeg het ons even wanneer u wegens tijdsgebrek een snelle bediening wenst.

Feestdagen zoals Kerstavond, Kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag krijgen een speciaal menu.
Valentijn, moederdag en vaderdag vergeten we zeker niet.


Hebt u zelf ook een feestelijke gelegenheid aan tafel te vieren, kan u ons contacteren om dit te bespreken.
Indien er in het menu gerechten zijn die u wegens medische redenen of gewoon uit principe niet eet, laat het ons tijdig weten dan kan de chef een alternatief voorstellen.

VOORGERECHTEN
 
Ganzenlever
krokante bladerdeeg - terrine en ganache van ganzenlever - gedroogde shiitake
rucola - marmelade van Calvados - dadels uit Medjoul - Pata Negra€ 25,00
 
Signature dish: Ceviche Sint-Jakobs
in carpaccio gesneden Sint-Jakobsvruchten, gemarineerd in limoen en de fijnste olijfolie
crème d' Isigny - dashi - licht gepekelde groenten - koriander - guacamole€ 22,00
 
Vitello truffel
kalfsfilet, kort gebakken en flinterdun gesneden - dressing met truffel - appelkappertjes - rode ui - rucola€ 21,00
 
Streekproduct: Scampi met SinGin
wild caught scampi - risotto van Waase raapjes - romige tomatensaus met venkel, geparfumeerd met SinGin, de Sint-Niklase gin€ 22,00
 
Gevogeltekroket "Deluxe"
heerlijk krokant kroketje van hoevekip - crème van ganzenlever - geraspte wintertruffel€ 20,00
 
Tartelette Asperges
volle grond asperges - krokant bladerdeeg taartje - gepocheerd hoeve eitje - mousseline saus - huisgerookte zalm€ 24,00
 
Op zaterdagavond is het wenselijk om zowel voor- als hoofdgerecht te nemen
 
HOOFDGERECHTEN
 
Zeetong "Angelina"
goudgeel gebakken zeetong - groene boontjes en tomaat - handgesneden frietjes€ 39,00
 
Jonge tarbot
filet van jonge tarbot gepocheerd - witte asperges - geglaceerd met Champagnesaus
aardappelpuree met jonge groenten€ 36,00
 
Barbarie eend
traag gegaard en botermalse filet van Barbarie eend - sausje van oude porto en appelsien
gebakken witloof - aardappelpuree met lente prei€ 32,00
 
Parmigiani
gepaneerd kalfslapje gevuld met beenham en zachte kaas - pittige tomatensaus - verse pasta€ 29,00
 
Kalfszwezerik
krokant gebakken kalfszwezerik - witte & groene asperges - portosaus met truffel€ 38,00
 
Filet pur BBB
filet pur van het Belgisch Blauw/Wit ras - gestoofde bimi - handgesneden frietjes
rode wijnsaus van Brunello di Montalcino€ 36,00
 
Op weekdagen serveren wij 's middags een verzorgde lunch (voor- en hoofdgerecht, dessert of koffie) €35 per persoon