reserveer hier »

Heidebaan 46
9100 Sint-Niklaas
T. +32 3 766 86 61

Sluiting: dinsdag & woensdag en zaterdagmiddag

Reserveer hier >>

Bij No-Show van de reservatie wordt de prijs van een degustatiemenu per persoon in rekening gebracht.

Gastronomie

Zowel de kaart als het degustatiemenu wisselt maandelijks,
naar gelang de seizoenen keren ook de klassieke gerechten terug met een aangepaste garnituur.

Op weekdagen serveren wij een mooi uitgebalanceerde lunch aan €35;-
voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of koffie.

Zeg het ons even wanneer u wegens tijdsgebrek een snelle bediening wenst.

Feestdagen zoals Kerstavond, Kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag krijgen een speciaal menu.
Valentijn, moederdag en vaderdag vergeten we zeker niet.


Hebt u zelf ook een feestelijke gelegenheid aan tafel te vieren, kan u ons contacteren om dit te bespreken.
Indien er in het menu gerechten zijn die u wegens medische redenen of gewoon uit principe niet eet, laat het ons tijdig weten dan kan de chef een alternatief voorstellen.

VOORGERECHTEN
 
Pane Sardo
flinterdun krokant brood uit Sardinië - mascarpone - truffel - rucola salade€ 19,00
 
Gillardeau oesters
komt uit het water tussen Ile d'Oléron en de kust van La Rochelle en staat aan de top van de oesterranglijst.
de smaak van deze oester is vet en vol met een zachte, zoete nasmaak€ 22,00
 
Tempura scampi "Zuma London"
scampi's in panko krokant gebakken - green chili & garlic hojiso butter - brunoise groenten - wakamé€ 21,00
 
Ganzenlever
bun&roll brioche - ganache van ganzenlever - pata negra - gekarameliseerde verse vijg - confituur van appel en peer€ 24,00
 
Sint-Jakobsvruchten "tandoori"
gebakken Sint-Jakobsvruchten - pittige Indische kruiden - pompoencrème - lente ui€ 26,00
 
Gebakken ganzenlever
huisgemaakte appelcompote - marmelade van calvados€ 26,00
 
Op zaterdagavond is het wenselijk om zowel voor- als hoofdgerecht te nemen
 
 
HOOFDGERECHTEN
 
Zeetong "meunière"
goudgeel gebakken zeetong - groene boontjes / beukenzwammetjes / tomaat - handgesneden frietjes€ 39,00
 
Fish & Chips
krokant gebakken pladijsfilet - zelfgemaakte chips - tartaarsaus - groene salade€ 30,00
 
Filet pur "Archiduc"
filet pur van het Belgisch Blauw/Wit ras - gestoofde savooikool - handgesneden frietjes
romig sausje met champignons / tomaat / dragon€ 36,00
 
Bouchée à la Reine "Deluxe"
koninginnenhapje van hoevekip - krokante bladerdeeg - kalfszwezerik
champignons - bolletjes kalfsgehakt - mousselinesaus - aardappelpuree€ 32,00
 
Rib-eye
Belgische rib-eye - ansjovis boter - gebakken sucrine / boontjes - aardappelgratin€ 34,00
 
Op weekdagen serveren wij 's middags een verzorgde lunch (voor- en hoofdgerecht, dessert of koffie) €35 per persoon